gallery/zorgpers new logo

ZorgPers is opgericht door medici voor medici. Wij werken in de dagelijkse (klinische) praktijk en zien dat andere bureaus helaas doorgaans hun medici zo lang mogelijk willen 'vasthouden' en zeer hoge uurtarieven rekenen voor het leveren van flexibel inzetbaar personeel.

 

Dit kan én moet anders, zodat de kosten van de gezondheidszorg niet nóg verder stijgen en er niet onnodig geld wordt verdiend door derden over de rug van de patiënt, zorginstellingen én zorgverleners.

 

"..andere bedrijven rekenen doorgaans veel hogere uurtarieven"

 

Daarnaast is ons doel om onze medici binnen slechts één jaar aan hun droombaan en/of opleidingsplaats te helpen.

 

 

gallery/healthcare_cost

Over ons & onze missie

gallery/medical-563427_1280

Onze missie: ZorgPers is een jonge onderneming die gericht is op het uiteindelijke doel en werkgenot van onze medici (voornamelijk artsen), ZorgPers is opgericht door medici, voor medici. Onze missie is om een juiste match te vinden voor onze opdrachtgevers en medische professionals, en deze laatste groep een opstap te bieden op weg naar hun droombaan binnen de gezondheidszorg.

 

Het overgrote deel van onze ANIOSen basisartsen is dankzij onze ervaring, leerzame en veilige werklocaties & begeleiding binnen slechts 12 tot 16 maanden gestart met hun specialisatie opleiding!

 

 

Neem direct contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefoon